MINISESSION I STOCKHOLM - FEBRUARI TILL APRIL 2024

TIDEN HAR EN TENDENS ATT RUSA FÖRBI, SÅ BOKA NU - INTE SEN!Så, vad är egentligen en minisession?


Precis som det låter är det en vanlig fotografering men i ett "mini"-format. Jag har valt att ha 45 minuter fotografering istället för 1,5 timme och kan därför erbjuda ett lägre pris, men att det fortfarande ingår 5 digitala högupplösta bilder. Perfekt under de lite kallare månaderna eller för dig med barn med myror i brallan som kanske inte riktigt orkar med att fotograferas under 1,5 h.

EN GÅVA SOM KOMMER UPPSKATTAS ÅR EFTER ÅR

Nu när alla hjärtans dag närmar sig så kanske du vill passa på att överraska någon du tycker om med en riktigt fin present? En present som dessutom kommer uppskattas MER för varje år som går. Eller varför inte unna dig själv den där fotograferingen tillsammans med barnen som du länge funderat på, men inte riktigt kommit till skott och bokat.

FINA ORD

Familjen Lindgren, Stockholm


“Jag fick en bra känsla av Sara redan genom att besöka hemsidan: hon kändes varm, snäll och trygg. Och precis så var känslan i verkligheten! En otroligt duktig & flexibel fotograf som levererade resultatet snabbt och som VERKLIGEN överträffade våra förväntningar.

Bilderna är helt fantastiska och vi kunde inte välja bort några så det slutade med att vi köpte allihopa. Ångrar det inte en sekund, bilderna ger oss otroligt mycket glädje och man minns dagen med värme. Tack Sara🙏🏼”

Fotograf och barnmorska

Det är jag som är Sara!

Specialiserad gravid-

& moderskapsfotograf

Så, vem är jag? Sara, 33 år gammal, born and raised I Norrland men bor i Stockholm sedan 2014. Är som person varm, omtänksam och har nära till skratt. Varvar skratten med att svära en hel del (lite för mycket enligt vissa 🙊).


Feminist, hundtokig & växtnörd. Pratar bebisspråk med min hund Tore varje dag, är nog lite av en crazy dog mama. Jag älskar lukten av regn, att bada och har fortfarande inte lärt mig dricka kaffe. Trots att jag är uppväxt i Norrland så hatar jag kryp och är livrädd för nattfjärilar.

SÅHÄR GÅR DET TILL

I. första kontakten

Du skickar in en bokningsförfrågan och sedan skickar jag förslag på tider via mail. När vi hittat en tid som passar skickar jag välkomstguiden och en bokningsfaktura på 1500 kr via mail (som sedan dras av från slutfakturan). Fram till fotograferingen finns jag tillgänglig via mail och Instagram om några frågor eller funderingar dyker upp.

II. fotograferingen

Dagen innan fotograferingen så stämmer vi av angående vädret. På fotograferingsdagen möts vi på vald plats (som du fått beskrivning till i förväg) och har en mysig stund fylld av skratt och tar fantastiska bilder.

III. urval & leverans

Inom ett par dagar efter fotograferingen skickar jag en liten sneak peek på ett par bilder, och efter 2 veckor så skickar jag en länk till ert personliga webbgalleri via mail. När ni valt era favoriter och betalat slutfakturan så kan ni enkelt ladda ned era valda bilder via webbgallerier.

FAQ

Vad händer om vi blir sjuka?

Fri ombokning vid sjukdom ingår, så det är ingen fara!

Kan man boka även om man känner sig obekväm framför kameran?

SÅKLART! Jag lovar att jag kommer peppa och guida dig/er så att ni får en rolig stund och fantastiska bilder att titta tillbaka på i framtiden. T.o.m obekväma och opeppade pappor brukar tycka att det är roligt bara man kommit igång!

Vad gör vi om det är dåligt väder?

Vi stämmer av dagen innan angående vädret (jag har stenkoll och uppdaterar väderappen maaaassor av gånger dagarna innan mina fotograferingar) och om det ser ut att bli för dåligt väder så bokar vi om till en annan dag.

Kan vi köpa till extra bilder?

Absolut! Det är 5 bilder som ingår och ni väljer sedan när ni fått tillgång till ert webbgalleri om ni önskar köpa till fler. Enstaka bild 300 kr/styck, sedan kan bildpaket från 5 extra bilder och uppåt köpas för ett mer förmånligt pris.

“Sara kan verkligen skapa magi med kameran! (..) Hon får en att känna sig avslappnad framför kameran och barnen lyckades hon fånga dom bästa ögonblicken trots att dom hade svårt att sitta stilla. Bilderna blev UNDERBARA 😍🙏🏻✨️”

DIN INVESTERING

FÖREVIGA TIDEN SOM ÄR NU


45 minuter fotografering

Välkomstguide med info & tips

Lån av 1 lyxig designklänning ur min lånegarderob

Personligt webbgalleri

5 digitala högupplösta bilder

Möjlighet till att köpa till fler bilder och/eller förstoringar

Fri ombokning vid sjukdom


3000 kr


FOTOGRAFERING SKER MELLAN

FEBRUARI OCH APRIL 2024


“Vi är väldigt glada att vi gjorde fotograferingen med just Sara! Sara lyssnade, var inkännande och skapade en varm, avslappnad och personlig stämning, vilket verkligen fångades i bilderna. Vi förevigade viktiga och vackra stunder för oss och rekommenderar alla att göra det!”

BOKNINGSFORMULÄR

Mailet kan hamna i skräpkorgen ibland, så skickar även ett sms när jag svarat på bokningsförfrågan!

Särskilda önskemål inför fotograferingen, exempelvis vilken typ av miljö du vill fotas i eller vilken typ av känsla du önskar i bilderna. Ordet är fritt!

För t.ex presentkort/referenskort eller erbjudanjdekod