Nu har det snart gått ett år sedan resan!


Känns som en evighet sedan vi åkte till Island, men samtidigt inte. Men nu är det snart ett år sedan, och jag har delat alldeles för lite bilder från den resan så jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg med lite blandade bilder som jag redigerat tidigare och även nu under julledigheten när andan fallit på. 🥰


Rekommenderar verkligen alla att resa till Island, det var sådär galet vackert så fort man tittade ut genom fönstret i bilen medan man åkte omkring. Vi var ju några fotografer som åkte tillsammans och bestämde oss för att maxa resan med så mycket fotograferingar vi bara kunde, och det slutade med 14(!) olika modeller som vi fotade och levererade bilder till. Såhär i efterhand önskar jag att vi kanske haft liiite lugnare tempo och hade kunnat njuta lite mer av naturen och att vara där. Men, samtidigt är jag ju jätteglad för alla bilder jag har därifrån - men hade gärna haft mer naturbilder och lite fler bilder på mig själv också.


Efter vi hade fotat tjejerna i Seljalandsfoss så gjorde vi dem sällskap och åkte till en pizzeria i närheten och bjöd på lunch. Var så roligt att få hänga lite mer med dem och prata, tyckte överlag att människorna på Island var väldigt trevliga!


Det bästa med Islandsresan är ändå att den gett mig två vänner som jag är så himla glad över. 🫶🏼

Reynisfjara - black sand beach

SELJALANDSFOSS

SKOGAFOSS

THINGVELLIR NATIONALPARK

Hoppas du gillade bilderna! 🥰 Ljuset på Island var ju M A G I S K T! Vi hörs snart igen.


Med värme, Sara