BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM & VÄSTERNORRLANDJag vill börja med att säga grattis till er kärlek och att ni ska gifta er! Jag vill hjälpa er att minnas både stora och små stunder från er bröllopsdag. Allt från era kärleksfulla blickar till varandra, dom små (eller stora) nervösa skratten och reaktionerna hos era nära och kära. För mig är det viktigaste att fånga känslor i bilderna, så att ni när ni sedan tittar på era bröllopsbilder kan minnas tillbaka och känna känslan av hur det kändes på en av de allra största och viktigaste dagarna i era liv.


Är jag er bröllopsfotograf?


Det är väldigt många val som ska göras och beslut som behöver fattas inför ett bröllop - där vem som ska vara er fotograf är en av dessa. Det är viktigt att ni väljer en fotograf med en bildstil som ni tycker om, men ännu viktigare är det att ni känner er bekväma och trivs med fotografen som person också. Hen ska trots allt spendera en ganska stor del av er speciella dag tillsammans med er. Att vara bröllopsfotograf handlar inte bara om att ta bilderna under bröllopet, utan också om att finnas där för er som brudpar, peppa och kunna hjälpa till med det där lilla extra. Behöver du eller en av dina brudtärnor en servett eller ett skavsårsplåster - då kan du räkna med att det finns med i min kameraväska!


Om ni värderar känsla framför det perfekta och tillrättalagda och tycker om bilder som är åt det lite mer varma och lite mörkare hållet, då är vi på samma bana!

Vem är tjejen bakom kameran?


Sara, 30+, born and raised i Norrland men bor i Stockholm sedan 2014. Är som person varm, omtänksam och har nära till skratt. Varvar skratten med att svära en hel del (ska försöka att inte svära i kyrkan, haha!). Jag har också nära till mina känslor, så räkna med att det kan komma en och annan tår under er bröllopsdag och förmodligen också när jag går igenom alla bilder vid urval och redigering.


Feminist, omtänksam, hundtokig & växtnörd är några ord som beskriver mig. Älskar lukten av regn, att bada och har fortfarande inte lärt mig dricka kaffe. Lyssnar på HP-ljudbok varje kväll när jag ska sova, är inget fan av tidiga morgnar och hade turen att få en hundvalp som är morgontrött också, snacka om vinstlott!


Jag är också utbildad sjuksköterska och barnmorska, jag älskar helt enkelt att jobba med människor!Genuint & känslofyllt - för de små och de stora ögonblicken

Rebecka & Johan


"För två personer som inte alls är bekväma att stå framför kameran var Sara en toppen-fotograf till vårat bröllop. Först blev vi erbjudna en provfotografering, vilket var toppen då vi dels fick vänja oss framför kameran och fick lära känna varandra lite bättre.


Under bröllopsdagen kände vi oss helt bekväma, och alla bilder blev fantastiska ❤️ Vi kunde inte önskat oss en bättre bröllopsfotograf!


Sara har lyssnat på alla önskemål och hela tiden funnits tillgänglig, både inför och efter vår bröllopsdag. Vi har hela tiden känt att hon gör det där lilla extra!"

sommarbröllop ljunglöfska slottet Bromma stockholm

SÅHÄR GÅR DET TILL STEG FÖR STEG

1

Första kontakten

Känns det som om jag är rätt fotograf för er? Fyll gärna i bokningsformuläret längre ned på sidan för att se om ert datum är ledigt, så återkommer jag inom 2 arbetsdagar. Då det är väldigt viktigt för mig att ni känner er trygga och bekväma med mig som person, så därför erbjuder jag ett kostnadsfritt och kravlöst videosamtal för att se om kemin oss emellan stämmer och det känns som om jag är den rätta fotografen för just er.


Att fylla i bokningsformuläret är inte bindande på något sätt.

2

Bokning

Om ert datum är ledigt och vi känns som en perfect match - då bokar vi in ert datum!


I samband med bokning så skickar jag ut ett avtal samt en bokningsfaktura på 50% av beloppet på valt paket. Vi bestämmer även datum för ett bröllopsmöte.

Det är viktigt för mig att ni känner er trygga hela vägen, från bokning till leverans. Därför finns jag med er från början till slut, så jag är aldrig mer än ett mail eller DM bort.

3

Bröllopsmöte & provfotografering

Allra trevligast är om vi kan ses och ta en fika tillsammans, men ett onlinemöte går också bra. Då får vi möjlighet att lära känna varandra lite och jag får veta mer om era tankar och visioner inför er stora dag.

I mina större paket ingår också en provfotografering för att ni ska få prova på att vara framför kameran, oftast görs den i samband med bröllopsmötet. Fotograferingen är ca 20 min lång och ni får ca 10 redigerade högupplösta bilder att använda fritt för privat bruk.4

Inför bröllopsdagen

Ett par veckor innan bröllopet har vi ett onlinemöte och stämmer av körschema för bröllopsdagen och att allt känns bra. Jag finns med er från början till slut, så jag är aldrig mer än ett mail eller DM bort. Det är viktigt för mig att ni känner er trygga hela vägen, från bokning till leverans.


5

Bröllopsdagen

Äntligen är det dagen vi längtat efter, för ja, jag har också längtat!

På bröllopsdagen möts vi på bestämd plats. Jag kommer ha varit där och kollat fotoplatser i förväg och tittat hur ljuset kommer att vara på olika platser, så jag är väl förberedd! Sedan är jag med er så länge om vi bestämt.6

Leverans

Redan några dagar efter skickar jag ut en tjuvkik med några bilder för er att få se, för jag förstår att ni är nyfikna (och jag med!).


Efter 6 veckor levereras era bilder i ett personligt webbgalleri med både hög- och webbupplösta bilder. Ni väljer även ut vilken bild ni vill ha som förstoring, sedan kommer den hem till er på posten efter ytterligare några veckor!

7

Fotoprodukter

Önskar ni köpa till fler förstoringar eller få hjälp att skapa ett vackert fotoalbum med de bästa bilderna från er stora dag? Självklart kan jag hjälpa er med det!


MINA BRÖLLOPSPAKET 2024

TRE TIMMAR


Tre timmars sammanhängande fotografering under er dag. Passar för exempelvis first look, vigsel och porträtt.


DETTA INGÅR

Bröllopsmagasin med information & tips

Bröllopsmöte

Personligt webbgalleri

ca 150 bilder (hög- och skärmupplösta)

1 Fine art-förstoring 30x40 cm

Tjuvkik på några bilder inom 5 dagar

Backup av bilderna i minst 1 år


14 000 kr


FEM TIMMAR


Fem timmars sammanhängande fotografering under er dag. Passar exempelvis för förberedelser, first look, vigsel, porträtt och mingel.


DETTA INGÅR

Bröllopsmagasin med information & tips

Bröllopsmöte

Provfotografering i Stockholm (värde 3000 kr)

Personligt webbgalleri

ca 250 bilder (hög- och skärmupplösta)

1 Fine art-förstoring 30x40 cm

Tjuvkik på några bilder inom 5 dagar

Backup av bilderna i minst 1 år


18 000 KR


ÅTTA TIMMAR


Åtta timmars sammanhängande fotografering under er dag. Passar exempelvis för förberedelser, first look, vigsel, porträtt,

mingel och en bit in på middagen.


DETTA INGÅR

Bröllopsmagasin med information & tips

Bröllopsmöte

Provfotografering i Stockholm (värde 3000 kr)

Personligt webbgalleri

ca 400 bilder (hög- och skärmupplösta)

1 Fine art-förstoring 30x40 cm

Tjuvkik på några bilder inom 5 dagar

Backup av bilderna i minst 1 år


24 000 KR


Passar inget av paketen? Hör av er så ska vi nog kunna skräddarsy något som passar just er!
01 / 10

LEDIGA DATUM 2024

MAJ

4/5

11/5

18/5

25/5

JUNI

1/6

8/6

15/6

22/6

29/6

JULI

6/7

13/7

20/7

27/7

AUGUSTI

3/8

10/8

17/8

24/8

31/8

SEPTEMBER

7/9

14/9

21/9

28/9

Datumen ovan är lördagar under högsäsong, ska ni gifta er ett annat datum så skicka in en förfrågan så ser vi om jag är ledig!

VANLIGA FRÅGOR

När bör vi boka?

Många bokar sin bröllopsfotograf redan ett år i förväg. Jag skulle säga att det bästa är om ni hör av er så fort som möjligt för att jag ska kunna hjälpa er på bästa sätt då jag endast tar ett fåtal bröllop per år.

Går det att köpa till mer tid?

Ja, det går det! Det går också bra att välja att boka något av paketen och sedan utöka dessa vid önskemål. Det kostar 2500 kr per extra timme.

hur går betalningen till?

Ni får en bokningsfaktura på 50% av beloppet i samband med bokningen, sedan betalas resterande 50% senast 14 dagar innan bröllopet för att ni ska slippa tänka på det som nygifta.

Vi har aldrig stått framför kameran tidigare..

Ingen fara! För att vi ska lära känna varandra lite mer och för att ni ska få känna på hur det är att stå framför kameran och bli fotograferad av mig erbjuder jag alltid en provfotografering (i Stockholm) i samband med bröllopsmötet. Då får ni chansen att känna på hur det känns vilket kan minska nervositeten inför att fotograferas under bröllopsdagen.

Vad händer om du som fotograf blir sjuk?

Om jag mot förmodan skulle bli sjuk så har jag ett stort kontaktnät med andra professionella fotografer som jag kan be om hjälp!

FOTAR DU BARA I STOCKHOLM?

Fotar även bröllop i städer i närheten av Stockholm. Och eftersom jag kommer från en liten by i Västernorrland har jag därför möjlighet att ta uppdrag även där.

Vid resväg mer än 5 mil så tillkommer körersättning med 40 kr/milen.

Under vintern bokar många in fotograf inför sitt sommarbröllop - så vänta inte med att skicka in er förfrågan!

Låter det som om vi skulle kunna vara en perfect match?


Fyll då i bokningsformuläret så återkommer jag inom två arbetsdagar med ett förslag på tid för vårt kostnadsfria och kravlösa videomöte (om ni önskar ett sådant) där vi kan prata mer och känna av hur det känns om ert datum är ledigt. Skulle ni känna efter mötet att det inte kändes helt rätt, då tackar jag för att mig och önskar er fortsatt lycka till i sökandet efter den perfekta bröllopsfotografen för just er. För det är viktigt att det blir rätt, er fotograf är ändå en av de personer som ni kommer att spendera mycket tid tillsammans med på er bröllopsdag.

Exempelvis utåtriktade, upptäckare, roliga, nyfikna, blyga, seriejunkies, naturmänniskor, flamsiga & tramsiga eller något helt annat. Ordet är fritt!

Mer info om villkor & GDPR