BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM


Jag vill börja med att säga grattis till er kärlek och förlovning! Jag vill hjälpa er att minnas stort som smått från er bröllopsdag. Allt ifrån kärleken i era blickar till varandra, släkt och vänners reaktioner när de ser er komma in i kyrkan och sedan säga ja till varandra.


Jag vill fånga känslor i bilderna, så att ni när ni tittar på era bröllopsbilder kan minnas tillbaka och känna känslan av hur det kändes på en av de allra största dagarna i era liv.

Om mig bakom kameran


Så, vem är jag? Sara, 30+, born and raised i Norrland men bor i Stockholm sedan 2014. Är som person varm, omtänksam och har nära till skratt. Varvar skratten med att svära en hel del (lovar att inte svära i kyrkan, haha!). Jag har också nära till mina känslor, så räkna med att det kan komma en och annan tår under en bröllopsdag och förmodligen också när jag går igenom alla bilder vid urval och redigering.


Feminist, hundtokig & växtnörd. Älskar lukten av regn, att bada och har fortfarande inte lärt mig dricka kaffe .

Är också utbildad sjuksköterska och barnmorska, jag älskar helt enkelt att jobba med människor!

äkta känslor first look

LIFE IS ALL ABOUT PEOPLE, MOMENTS & EMOTIONS THAT WE WANT TO HOLD ON TO FOREVER

Regn på er bröllopsdag? Ingen fara, det blir också väldigt fint på bild.


Och dessutom betyder det ju tur!

Regn på er bröllopsdag? Ingen fara, det blir också väldigt fint på bild.


Och dessutom betyder det ju tur!

Hur går det till?

Första kontakten

Känns det som om jag är rätt fotograf för er? Fyll gärna i bokningsformuläret längre ned på sidan för att se om ert datum är ledigt, så återkommer jag inom 2 arbetsdagar.


Att fylla i bokningsformuläret är ej bindande på något sätt.

bröllop inbjudningskort save the date

Bokning

Om ert datum är ledigt och vi känns som en perfect match - då bokar vi in ert datum!


I samband med bokning så skickar jag ut ett avtal samt en bokningsfaktura på 50% av beloppet på valt paket. Vi bestämmer även datum för ett bröllopsmöte.


Om ni under tiden som ni planerar ert bröllop inser att ni önskar ha mig kvar längre tid under er dag så går det att förlänga med 2000 kr/h.

provfotografering bröllop stockholm

Bröllopsmöte & provfotografering

Allra trevligast är om vi kan ses och ta en fika tillsammans, men ett onlinemöte går också bra. Då får vi möjlighet att lära känna varandra lite och jag får veta mer om era tankar och visioner inför er stora dag.


I mina paket ingår också en provfotografering för att ni ska få prova på att vara framför kameran, oftast görs den i samband med bröllopsmötet. Fotograferingen är ca 20 min lång och ni får 10 redigerade bilder.


äntligen är bröllopsdagen här

Bröllopsdagen

Äntligen är det dagen vi längtat efter, för ja, jag har också längtat!

På bröllopsdagen möts vi på bestämd plats. Jag kommer ha varit där och kollat fotoplatser i förväg och tittat hur ljuset kommer att vara på olika platser, så jag är väl förberedd! Sedan är jag med er så länge om vi bestämt.


(Ett par veckor innan bröllopet har vi ett onlinemöte och stämmer av körschema för bröllopsdagen och att allt känns bra. Jag finns med er från början till slut, så jag är aldrig mer än ett mail eller DM bort. Det är viktigt för mig att ni känner er trygga hela vägen, från bokning till leverans.)

bildleverans bröllopsfotografering webbgalleri

Leverans

Redan några dagar efter skickar jag ut en tjuvkik med några bilder för er att få se, för jag förstår att ni är nyfikna (och jag med!).


Efter 4-6 veckor levereras era bilder i ett personligt webbgalleri med både hög- och webbupplösta bilder. Ni väljer även ut vilken bild ni vill ha som förstoring, sedan kommer den hem till er på posten efter ytterligare några veckor!

Fotoprodukter

Önskar ni köpa till fler förstoringar, få era bilder på ett fint USB-minne eller få hjälp att skapa ett vackert fotoalbum med de bästa bilderna från er stora dag? Självklart kan jag hjälpa er med det!

Rebecka & Johan


"För två personer som inte alls är bekväma att stå framför kameran var Sara en toppen-fotograf till vårat bröllop. Först blev vi erbjudna en provfotografering, vilket var toppen då vi dels fick vänja oss framför kameran och fick lära känna varandra lite bättre.


Under bröllopsdagen kände vi oss helt bekväma, och alla bilder blev fantastiska ❤️ Vi kunde inte önskat oss en bättre bröllopsfotograf!


Sara har lyssnat på alla önskemål och hela tiden funnits tillgänglig, både inför och efter vår bröllopsdag. Vi har hela tiden känt att hon gör det där lilla extra!"

sommarbröllop ljunglöfska slottet Bromma stockholm

Er investering

TRE TIMMAR


Tre timmars sammanhängande fotografering under er dag. Passar för exempelvis first look, vigsel och porträtt.


DETTA INGÅR

Bröllopsmöte

Provfotografering i Stockholm (värde 3000 kr)

Personligt webbgalleri

ca 150 bilder (hög- och skärmupplösta)

1 Fine art-förstoring 30x40 cm

Tjuvkik på några bilder inom 5 dagar

Backup av bilderna i minst 1 år


12 000 kr


bohemiskt bröllop med torkad brudbukett och blomkrans

FEM TIMMAR


Fem timmars sammanhängande fotografering under er dag. Passar exempelvis för förberedelser, first look, vigsel, porträtt och mingel.


DETTA INGÅR

Bröllopsmöte

Provfotografering i Stockholm (värde 3000 kr)

Personligt webbgalleri

ca 250 bilder (hög- och skärmupplösta)

1 Fine art-förstoring 30x40 cm

Tjuvkik på några bilder inom 5 dagar

Backup av bilderna i minst 1 år


16 000 KR


Passar inget av paketen? Hör av er så ska vi nog kunna hitta något som passar!

VANLIGA FRÅGOR

Går det att köpa till mer tid?

Ja, det går det! Det går också bra att välja att boka något av paketen på 3 eller 5 timmar och sedan utöka dessa när det närmar sig och ni hunnit planera mer kring er stora dag.

Vi har aldrig stått framför kameran tidigare..

Ingen fara! För att vi ska lära känna varandra lite mer och för att ni ska få känna på hur det är att stå framför kameran och bli fotograferad av mig erbjuder jag alltid en provfotografering (i Stockholm) i samband med bröllopsmötet. Då får ni chansen att känna på hur det känns vilket kan minska nervositeten inför att fotograferas under bröllopsdagen.

Vad händer om du blir sjuk?

Om jag mot förmodan skulle bli sjuk så har jag ett stort kontaktnät med andra professionella fotografer som jag kan be om hjälp!

När bör vi boka?

Många bokar sin bröllopsfotograf redan ett år i förväg. Jag skulle säga att det bästa är om ni hör av er så fort som möjligt för att jag ska kunna hjälpa er på bästa sätt. Jag tar endast ett fåtal bröllop per år.

01 / 21
Höstbröllop i Hagaparken Stockholm.

Låter det som om vi skulle kunna vara en perfect match?


Fyll då i bokningsformuläret så återkommer jag inom några arbetsdagar.

Exempelvis utåtriktade, upptäckare, roliga, nyfikna, blyga, seriejunkies, naturmänniskor, flamsiga & tramsiga eller något helt annat. Ordet är fritt!

Mer info om villkor & GDPR

http://fotografsarahoglund.se/villkor/