MODERSKAPSFOTOGRAF I STOCKHOLM & VÄSTERNORRLAND

VILKA MINNEN VILL DU BEHÅLLA FÖR ALLTID?

Har du blivit, eller ska du snart bli, den viktigaste personen i en ny liten individs liv?

En liten person med tjocka små kinder, mjuka lår och en blick och ett leende som får dig att smälta. Passa på att föreviga detta, så att ni om 5, 10, 20 eller 30 år kan titta tillbaka på bilderna och minnas hur små dom där fötterna var, den starka kärleken mellan er och hur det var på den tiden.


Jag har alltid haft en väldigt nära relation till min mamma, hon är faktiskt en av mina bästa vänner och vi pratar i telefonen varje dag. Jag önskar att det fanns fler bilder på oss tillsammans, och därför vill jag gärna hjälpa andra att skapa värdefulla och bestående minnen av kärleken mellan mamma och barn - för jag vet hur mycket de kommer uppskattas i framtiden.


TIDEN HAR EN TENDENS ATT RUSA FÖRBI, SÅ BOKA NU - INTE SEN!


Är du föräldern som alltid håller i kameran och tar familjebilderna? Medan din partner kanske tar en bild ibland, om du frågar, och då blundar du eller har kanske precis stoppat in mat i munnen. Både du, och ditt/dina barn, förtjänar att ha bilder på er tillsammans!

❤ När ett barn föds, så föds även en mamma ❤

Förevigar moderskapet

Fotograf och utbildad barnmorska

Sara, 31 år gammal & born and raised i Norrland. Som person är jag är varm, omhändertagande och lugn. Jag svär mycket och är dålig på att skilja på höger och vänster.

Jag är utbildad barnmorska, så hos mig kan du känna att du och ditt barn är i säkra händer. Om jag fotograferar dig och din lilla bebis - var beredd på att jag kommer prata med bebisröst till bebisen. Jag kan bara inte hjälpa det när dom är så små och söta, och föräldrarna som inte fått höra min bebisröst på BB kan nog räknas på en hand!

Mer om mig

VÅRA MINNEN BLIR SUDDIGA MED TIDEN,

MEN FOTOGRAFIER LÅTER OSS MINNAS FÖRALLTID

Fina ord från fina mammor

Sophie Lindgren

“Jag fick en bra känsla av Sara redan genom att besöka hemsidan: hon kändes varm, snäll och trygg. Och precis så var känslan i verkligheten! En otroligt duktig & flexibel fotograf som levererade resultatet snabbt och som VERKLIGEN överträffade våra förväntningar.

Bilderna är helt fantastiska och vi kunde inte välja bort några så det slutade med att vi köpte allihopa. Ångrar det inte en sekund, bilderna ger oss otroligt mycket glädje och man minns dagen med värme. Tack Sara🙏🏼”

01 / 03

Tvekar du på att boka fotografering för att du känner dig obekväm och osäker med att stå framför kameran?


Jag lovar dig, du är verkligen inte ensam om detta! Alla mina tidigare kunder har sagt att de inte är vana att stå framför kameran och känner sig obekväma med det. Och om vi ska vara ärliga, hur många ÄR bekväma med att stå framför en kamera? Inte jag i alla fall! Nervositeten och oron brukar släppa så fort vi börjar fotografera. Jag kommer att hjälpa dig med hur och var du ska sitta/stå och med enkla direktiv styra dig för att bilderna ska bli så bra som möjligt, sedan tycker jag ofta att när en mamma fotograferas tillsammans med sitt barn så är det så mycket som kommer helt naturligt. Varmt, personligt och avslappnat - precis så vill jag att du ska känna att fotograferingen varit och jag vill även att bilderna ska spegla det. Plus en massa kärlek, gos och skratt!

Mamma & jag-fotografering


Har din lilla älskling hunnit bli lite större? Eller vill du kanske passa på att föreviga er amning innan det är dags att sluta?

Den här typen av fotografering passar barn från några månader och uppåt. En avslappnad och härlig fotografering där vi fångar kärleken er emellan, pussarna på de små kinderna, skratten och de små uttryck och egenheter som gör er till dem ni är. Jag tar gärna amningsbilder under denna fotografering om ni önskar det.


För mig hade det varit otroligt värdefullt att ha den här typen av bilder tillsammans på mig och min mamma att se tillbaka på. Både du och ditt barn förtjänar att ha kärleken er emellan förevigad,


Till denna fotografering kan matchande blomkransar vara pricken över i:et, ange i din bokningsförfrågan om du är intresserad av detta till en extra kostnad (se pris i bokningsformuläret).


Vid samtliga moderskapsfotograferingar har du möjlighet att få låna en vacker klänning (som fungerar bra som icke-gravid också) från min lånegarderob.Familjefotografering


Utomhus

Är det dags att äntligen få bilder på hela familjen, där du också är framför och inte bakom kameran? En familjefotografering med mig är en rolig och lättsam fotografering under ca 1-1,5 h. Kanske blir det några bilder där ni kollar in i kameran, men framförallt är jag ute efter att fånga skratten och kärleken er emellan. Jag använder mig av små uppgifter för att engagera barnen, kanske ber jag dem viska något tokigt i ditt öra, kittla dig eller sitt syskon, kasta omkring löv eller titta om det syns någon bajskorv inne i kameran. Ja, det kan faktiskt bli en del prat om bajs och pruttar - för det tycker dom flesta barn är roligt.


Jag utgår hela tiden från barnet/barnen. Behövs en paus för att få i sig något och höja blodsockret eller något annat - ja då tar vi den pausen. Ofta blir det lite sura miner någon gång under fotograferingen - men det är ingen som helst fara, det brukar bli fina bilder ändå. Då kanske det blir mer mysiga bilder i mammas eller pappas famn helt enkelt.I hemmet

Under denna fotografering kommer jag hem till er och fotograferar er på den plats där ni spenderar mest tid tillsammans och som är er trygga punkt. Här tittar jag på var det finns bäst ljusinsläpp och utgår från det. Inomhus kan vi också använda oss av olika aktiviteter för att locka barnet/barnen att vara med och få naturliga rörelser och händelser i bilderna.


"Vi är väldigt glada att vi gjorde fotograferingen med just dig! Du lyssnade, var inkännande och skapade en varm, avslappnad och personlig stämning. Bilderna fångade verkligen känslan vi ville föreviga och det är vi väldigt glada över. 


Vi har redan rekommenderat dig till flera av våra vänner som ska bilda eller nyligen har bildat familj!"


- FAMILJEN ECK RAKOVIC

såhär går det till, steg för steg

Kontakt


När du bestämt dig för att du vill boka en fotografering så rekommenderar jag att du fyller i mitt bokningsformulär som du hittar längst ned på denna sida, där du får fylla i information om er, önskemål och eventuella tillval inför fotograferingen. Boka gärna minst 2-3 månader innan du vill fotograferas, för störst chans att få den tiden du vill ha. Ute i sista stund? Skicka en förfrågan så ska jag se vad jag kan göra!


Jag återkopplar efter ca 2 arbetsdagar, om du väntar på svar så titta i skräpkorgen så inte mitt mail hamnat där!

Bokning


Nu har vi hittat ett datum för er fotografering. I samband med detta skickar jag ut en bokningsfaktura på 1500 kr (som sedan dras av från slutfakturan) som ska betalas inom 14 dagar. När bokningsavgiften är betald så bokar vi in en tid för konsultation, ett telefonsamtal på ca 20-30 min där jag vill höra om dina önskemål och tankar.


Vid sjukdom eller väldigt dåligt väder ingår fri ombokning. Då gör jag mitt bästa för att hitta en ny tid inom de närmsta veckorna.

Moderskapsfotografering i Stockholms västerort

Önskemål & tillval


Under konsultationen får vi lära känna varandra lite, och jag får möjlighet att höra om önskemål och visioner inför fotograferingen. Vilken miljö vill ni fotas i? Vilken känsla vill ni att bilderna ska utstråla? Jag är lyhörd och inkännande och mitt mål är att ge er en fantastisk och mysig upplevelse som blir ett minne för livet!


Inför konsultationen kommer du också att få tillgång till min välkomstguide full med information och tips samt min digitala lånegarderob där du kan titta igenom vilka klänningar, långa sjalar och kimonos som finns att låna till fotograferingen.

Till mamma & jag-fotografering kan det även vara en väldigt fin detalj med matchande blomkransar till dig och barnet.

Flicka i newbie babykläder och en färsk blomkrans

Fotografering


Vi stämmer av angående vädret dagen innan. Om vi har vädret på vår sida så möts vi på utvald plats enligt överenskommelse. Se till att vara i god tid då jag ofta planerar fotograferingen utifrån solljuset för att dina bilder ska bli så bra som möjligt.


Jag kommer att ha med utvalda plagg från lånegarderoben samt ett portabelt omklädningsrum där du kan byta om ostört. Jag kommer att hjälpa dig med hur du ska göra framför kameran, så det behöver du inte oroa dig för! Inom ett par dagar efter fotograferingen brukar jag skicka en första tjuvkik på ett par bilder, för jag vet att både du och jag är väldigt nyfikna!

Leverans


Efter ca 14 dagar får du tillgång till ett personligt webbgalleri med de ca 30 bästa bilderna från fotograferingen, varsamt redigerade i både hög- och skärmupplöst format. Du har tillgång till webbgalleriet i 7 dagar så att du i lugn och ro kan välja ut dina favoriter.


Självklart går det att köpa till fler bilder än de 5 som ingår i paketet, för 400 kr/bild eller lägre pris vid köp av bildpaket. Bilderna finns kvar hos mig i 1 år efter fotograferingen som back up, om något skulle hända eller om ni skulle vilja köpa fler bilder eller produkter längre fram.

Vackra fotoprodukter


För att dina bilder inte bara ska bli liggandes på mobilen eller en extern hårddisk ingår en Fine Art-print på 30x40 cm i mina fotograferingar. Bilderna förtjänar att synas i vardagen!


Om du önskar köpa till fler produkter som t.ex fler prints, ett album eller en fin ask att förvara bilder i så hjälper jag dig gärna med det! Ofta tänker vi att vi ska framkalla bilder eller göra ett album, men det får bli sen. Ta hjälp av mig för att få det gjort direkt istället, välj vilka produkter ni vill ha så sköter jag resten!


"JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN SARA, HON TOG SIG TID OCH VAR HJÄLPSAM. VERKLIGEN SERVICEMINDED BÅDE MOT OSS OCH BARNEN.

HON FÅNGADE SÅ FINA ÖGONBLICK PÅ BÅDE MIN FAMILJ, MIG OCH VÅRA BARN.
JAG HAR ALLTID DRÖMT OM VACKRA AMNINGSBILDER OCH WOW SÄGER JAG BARA! JAG KÄNDE MIG BEKVÄM HELA VÄGEN TILL RESULTAT!"


- Sarah HertzbergAmningsfotografering i klänning från Sewtrendy Accessories

Närhet och trygghet

Mor och dotter, hud mot hud

Hud mot hud


Varmt


Jag som person är väldigt varm, omhändertagande och empatisk. Jag skulle också beskriva min bildstil som varm och lite mer åt det bohemiska och murriga hållet.


Jag vill att en fotografering tillsammans med mig ska kännas varm och trygg.

Personligt


Jag vill att bilderna som tas under fotograferingen ska spegla vem du och ditt barn är, er relation till varandra. Därför vill jag gärna ta del av lite (eller mycket!) av er historia, för att förstå mer om vilka ni är.

Avslappnat


En fotografering med mig ska inte kännas stel med konstiga och tillgjorda poser, utan det ska kännas avslappnat och naturligt. Andra brukar beskriva mig som lugn, och jag tror och hoppas att mitt lugn smittar av sig.


Bohemisk fotografering

"Så glad för fotograferingen med Sara. Med sin värme och sitt engangemang blev fotograferingen smidig, avslappnad & rolig"


Kände mig bekväm framför kameran vilket jag aldrig annars gör. Hon kom med idéer och hade förberett så fint och platsen hon hade hittat ska vi inte ens tala om, en helt magisk plats med solen som lyste genom träden. Vill rekommendera henne till alla! Bilderna blev underbara och jag är så glad att hon fick så många fina bilder på mig och min 5 månaders bebis.


- Marie Holroyd

VANLIGA FRÅGOR

Vad ska vi ha på oss?

I välkomstguiden ni erhåller efter er bokning finns massor av info & tips, bl.a om detta. Vill ni ha ytterligare hjälp med att välja kläder så säg bara till så hjälper jag er gärna!

Tänk om mitt barn inte är på humör?

När det gäller fotograferingar med barn inblandade så utgår jag alltid från barnet/barnen. Innan vi börjar fotografera kan vi leka lite så att jag inte verkar läskig, och behöver vi ta pauser så gör vi det!

Med ett blygt/lite ledset barn kan det ju också bli väldigt fina bilder fulla av närhet och kärlek.

Vad händer om vi blir sjuka?

Om du eller ditt barn skulle bli sjuk, särskilt i dessa tider, så bokar vi självklart om utan extra kostnad.

Fotograferar du även på vintern?

Ja, det gör jag! Jag älskar naturens alla årstider, alla har dom sin charm.

Under vinterhalvåret är det bra att klä barnet/barnen i lager på lager med ull närmast kroppen. Under de kallaste månaderna kan det dock vara svårt att fotografera barn utomhus pga kylan.

Jag är inte bekväm framför kameran..

Ingen fara, jag kommer att hjälpa dig med det! Och handen på hjärtat - hur många känner sig egentligen bekväma framför en kamera? Så fort vi börjar fotografera så brukar det släppa.

Värt att ha i åtanke är också att det är så värt att ta steget och boka en fotografering trots att det känns obekvämt för att ha minnen för livet tillsammans med sitt/sina barn.

Var fotograferas vi någonstans?

Fotoplatsen är väldigt viktigt för hur slutresultatet blir, därför väljer jag mina platser med omsorg. Vi kommer under konsultationen komma överens om vilken typ av miljö och plats du önskar fotograferas i - stranden, skogen eller en blomsteräng, du väljer och sedan sköter jag resten!

Önskar du/ni fotograferas i ert hem så går det också alldeles utmärkt!

Går det att köpa till extra bilder?

Det går jättebra! Jag förstår att det kan vara svårt att bara välja ut fem favoriter på dig och din lilla älskling!

5 extra bilder - 1500 kr
10 extra bilder - 2250 kr
Hela galleriet - 3000 kr


EN INVESTERING FÖR FRAMTIDEN

Allt detta ingår i er upplevelse


Ca 30 min konsultation via telefon❁ Välkomstguide med tips och info inför fotograferingen


❁ Tillgång till mig som bollplank från början till slut!


❁ Möjlighet att låna 1-2 klänningar ur min kundgarderob


❁ ca 1-1,5 h fotografering på vald plats


❁ Personligt webbgalleri med ett urval på ca 30 bilder


❁ 5 digitala, redigerade hög- och webbupplösta bilder


❁ En Fine Art-förstoring på lyxigt papper i 30x40 cm


❁ Möjlighet att köpa till fler bilder eller produkter.


4900 kr

lediga tider

Uppdaterat 2/5


Maj


1 tid


Juni


1 tid


Juli


2 tider

JAG VILL BOKA!

Fyll i bokningsformuläret nedan, så återkommer jag inom 2 arbetsdagar.

Fyll i nu direkt eller så tar vi det i samband med genomförd bokning (behövs för fakturan).

01 / 10