Island 12-16/1 2023


Imorgon är det 10 dagar sedan vi kom hem från resan till Island. Och WOW vilken resa det var! Island tog mig verkligen med storm, och jag längtar redan efter att åka tillbaka!


Jag åkte tillsammans med tre andra tjejer som jag egentligen inte alls kände innan, eller inte innan vi började planera resan i alla fall. Glad att det blev just Matilda, Jasmine och Tess som jag åkte med. Vi skrattade både till vi grät och fick ont i magen. Under våra dagar på Island så hyrde vi bil och åkte till olika platser och fotograferade modeller (ffa gravida men även några par) i den helt magiska naturen. 14 olika modeller fotograferade vi, så som ni kanske förstår så har jag inte hunnit gå igenom och redigera alla bilder ännu. Men wow så fina bilder det blev, ljuset på Island var helt magiskt. Vi hade mellan ca 10-17 minusgrader och sol medan vi var där, kallt som fan men ack så vackert!


Längre fram när jag hunnit redigera mer bilder tänker jag att jag kommer göra inlägg om varje dag vi var där och visa bilder från de olika dagarna, men några bilder från resan får räcka för tillfället.


Om det är något ni är nyfikna på eller undrar över så tveka inte att skicka iväg ett mail eller skriva på Instagram!


Med värme, Sara