2023 börjar heeelt fantastiskt!


Jag kommer tillsammans med tre andra grymma fotografer åka till Island i januari.

Vi ska på medlemsträff med bästa GHM men ska också stanna några extra dagar för att bl. a bada i blå lagunen och bila omkring på sydkusten för att fotografera i den helt magiska naturen!


Får nästan nypa mig i armen lite, för det kommer bli så otroligt roligt och häftigt. Verkligen en annorlunda resa än de jag är van vid. Så nu pågår förarbetet för fullt; välja ut klänningar som ska med, söka modeller, preppa garderoben med kläder som står emot alla sorters väder. Jag har äntligen hittat sköna skalkläder med bra passform och ett par varma vandringskängor, så nu är det i klädväg ett grymt underställ och något mellanlager kvar att införskaffa. Just det, några bra vantar som funkar att fotografera i också - för jävlar vad fort fingrarna domnar bort i kylan.


Ni kanske kan föreställa er hur mycket reels från Island en tittat på senaste tiden? Jag har redan fixat en spellista med grym musik (sån mäktig musik - tänk er Home med Ramin Djawadi eller A gift of a thitsle med Eric Heltmann) att kunna lyssna på medan en blickar ut över vyerna vi kommer få uppleva. Rysningar!